Timeline është një kompani e re ne tregun shqiptar me qëllimin e vetëm: transmetimin e të bukurës duke tejkaluar limitet.

Timeline në prakticitet është një listë e ngjarjeve të rëndësishme të renditura sipas rradhës në të cilën kanë ndodhur, ndaj dhe kjo u kthye dhe në moton tonë: të ndjekim hapat e duhur për të finalizuar projekte të suksesshme!

We are always in time to finish your line!

Qëllimi ynë është ofrimi i sa më shumë shërbimeve në funksion të marketimit dhe zhvillimit teknologjik të biznesit tuaj.

Me një eksperiencë më shumë se 10 vjeçare në tregun shqiptar krijuesit e Timeline grumbulluan idetë e tyre nën një logo duke ju ofruar bashkëpunëtorëve të tyre gjithëpërfshirje të shërbimeve, inovacion, ide, tashmë në nivelin e një agjensie.

Në Timeline do të gjeni gjithcka ju nevojitet për krijimin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e biznesit tuaj duke ju siguruar në llojin tuaj statusin “unik”!

Quality

Everything we do has the commitment of a well trained and motivated team.

Experience

Focused on results we seek to raise the level of our customers.